Nieuws

Grutsk & Grien

Het Rasterhoff Festival

Met het Rasterhoff Festival op 9 september 2018 willen we bezoekers op een vorlijke en ontspannen sfeer ervan bewust maken dat ze op allerlei manieren kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. We willen ze inspireren om zelf ook echt aan de slag te gaan, individueel maar nog beter en leuker: Samen! 

Het burgemeester Rasterhoffpark in Sneek wordt de locatie voor dit leuke festival! Dit park is gelegen boven op een oude vuilstortplaats en leent zich uitstekend voor het festival.

Het festival is bedoelt voor echt iedereen. Met muziek, kunst en cultuur verspreid over het terrein en veel afwisseling tussen actieve en passieve activiteiten voor jong en oud wordt het een leuk uitje voor het hele gezin waar je ook nog Grutsk & Grien van thuis komt.

Inhoud en thema’s

Aan de hand van verschillende thema’s worden beleefpleinen ingericht. Deze thema’s worden door lokale initiatiefgroepen.

Het Rasterhoff festival is een initiatief van Grutsk & Grien

Grutsk en Grien

Expeditie Grutsk & Grien is een aanstekelijk traject gericht op het brede publiek. Doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren tot duurzamere, meer toekomstgericht keuzes in het dagelijkse leven. Iedereen die daaraan wil bijdragen mag aanhaken.

En aankomende zondag (09-09) is het al zover!

De bouwstenen

Vanuit de wens een breed publiek te inspireren ontstond het idee om een festival als middel te gebruiken. als concreet moment om met veel verschillende partijen naartoe te werken. Om het kringloopverhaal aan een groot publiek te vertellen. OM van daaruit weer verder te bouwen aan een Grutsk & Grien-samenleving.

Door deze insteek hebben wij het Rasterhoff festival gecreëerd

Dit bericht heeft 0 Reacties

Plaats een reactie