Informatie producenten

Canadian_solar_logo_1

Canadian Solar zonnepanelen behoort tot één van de grootste fabrikanten en leveranciers in de wereld op het gebied van zonnepanelen. In de afgelopen 15 jaar heeft Canadian Solar 17 GW aan zonnepanelen geleverd aan meer dan 90 landen.Ook is Canadian Solar één van de financieel meest stabiele bedrijven in de zonnepanelen-energie branche: het staat bijvoorbeeld al sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ.

logo×îÐÂתÇúWe bieden omvormers van het Chinese merk GoodWe aan.  Het bedrijf GoodWe is in 2010 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Suzhou, Jiangsu, in China. GoodWe is een zich snel ontwikkelende nieuwe energie-onderneming met een initiële investering van twintig miljoen dollar. Het bedrijf richt zich het onderzoek, productie en verkoop van omvormers. Alleen al in Research & Development werken 100 medewerkers. De jaarlijkse productiecapaciteit van het bedrijf op dit moment is duizend megawatt en zal worden uitgebouwd tot drieduizend megawatt in de nabije toekomst. GoodWe produceert inmiddels omvormers met een vermogensbereik tussen de anderhalve en vijfhonderd kilowatt. GoodWe solar inverter heeft recent een ‘Double A’ testresultaat toebedeeld gekregen van het PHOTON Lab. De GW4000-SS bezorgt het bedrijf een plaats in de mondiale top drie.

GoodWe heeft een service-systeem voor voor-, in- en -verkoop en after-sales en beschikt wereldwijd over service centers. GoodWe producten hebben vele internationale certificaten zoals CGC, CEI0-21, VDE, TUV, CE, G83, G59, SAA, en wordt CEC vermeld. GoodWe geeft 10 jaar fabrieksgarantie. Wifi is in alle modellen inbegrepen.